Statie betoane

Fiecare om viseaza la o casa situata intr-un peisaj magnific sau undeva de unde ii este comod sa ajunga la munca , la scoala . Oriunde ar fi casa pe care o visezi, putem fi alaturi de tine in construirea acestui vis.

Cu o experienta de 10 ani in constructii dispunem de un colectiv bine pregatit , experimentat si autorizat.

Dar fara utilaje si instalatii performante cu siguranta ar fii mai greu de demonstrate ceea ce putem face.

Pe langa statia de producer a betonului , complet automatizata , laboratorul de incercari si analize iti va garanta si certifica calitatea si rezistenta betonului nostru.

Lista noastra de produse cuprinde atat betoane uzuale folosite in constructii cat si betoane speciale. Daca te-ai gandit la o piscine, iti spunem ca poti incepe constructia ei avand din partea noastra garantialivrarii unor betoaneaditivate rezistente la infiltratii. Toate betoanele indiferent de clasa folosesc aditivi testati care ii vor asigura constructiei tale o rezistenta mai mare si desigur o viata mai lunga.

Transportul si punerea in opera a betonului se face cu autobetoniere perfomante cu o capacitate de 9 m3.

Si daca te gandesti ca nu ai cum sa ajungi la inaltime iti spuneam ca nu ai de ce te teme . Detinem pompa auto de beton care cu cei 38 m de actiune iti va risipi orice indoiala.

Ai nevoie de consultant tehnica ? Nu ezita , avem personal care te poate ajuta. Nu te va costa nimic.

Daca ne-ai ales putem spune ca ai fost inspirit.

Daca nu ,spuneam ca ai gasit un patener cel putin la fel de bun ca noi si speram ca la viitorul proiect al tau te vei gandii la noi. Sigur ne vei gasi si te vom ajuta.