Economic

Generalitati

Credem ca reusitele unei companii care activeaza in domeniul constructiilor sunt direct proportionale cu nivelul calitatii serviciilor oferite.

Aceasta calitate este strict imaginea managementului resurselor si functionalitatii interne, acestea reflectand situatia economica a companiei.

Inca de la inceputul activitatii ROMOIL 2003 si-a creeat posibilitatea extinderii si cresterii cifrei de afaceri, an de an, prin recunoasterea si alinierea la unele elemente de baza ale economiei: investitiile. Astfel, pe masura ce capitalurile se reinvestesc, resursele cresc, ceea ce genereaza multiple avantaje vizibile in portofoliul de lucrari si in cifra de afaceri. In acest fel compania noastra este angrenata intr-un ciclu ascendant din punct de vedere economic, pe termen lung.

Resurse umane

Omul este de nepretuit! Fiecare angajat este sprijinit pentru a-si indeplini propriile aspiratii, insa munca se face in echipa.

ROMOIL 2003 este un mediu motivant, deoarece respectul si integritatea stau la baza succesului nostru.

Oferim oprotunitati si sustinere ca oamenii nostri sa isi atinga potentialul, suntem atenti la nevoile lor si incercam sa le satisfacem.

Resurse materiale

ROMOIL 2003 dispune de:

 • Cladire de birouri si teren aferent;
 • Statie de betoane;
 • Statie de sortare agregate;
 • Depozite;
 • Atelier confectii metalice;
 • Parc auto;
 • Utilaje: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, compactoare, betoniere, autobetoniere, pompa beton, autogredere, grupuri eletrogene, motopompe etc.;

Business Intelligence

In general activitatea economica genereaza o multitudine de date. Fiecare data reprezinta o particica a afacerii si se regaseste in diferite departamente sau locatii, uneori in mai multe regiuni geografice. Adesea este captiva pe un Hard-disk dezafectat sau intr-o arhiva prafuita.

In afaceri tendintele, slabiciunile si mai ales punctele tari se regasesc in date. Prin Business Intelligence sunt adunate toate datele, sunt prelucrate in informatii si, analizate corespunzator, pot fi utilizate in luarea deciziilor si, in final, puse in actiune.

Pe langa viziunea de ansamblu a managementului si asigurarea productiei prin utilaje capabile, intervine decizia si disciplina pe care Romoil 2003 le investeste in elemente ce tin de sfera tehnologiei informatiei. Aceste elemente sunt indispensabile in drumul companiei spre calificativul “puternic”.

Responsabilitatea Sociala

SC ROMOIL 2003 SRL BUZAU este hotarata sa furnizeze clientilor sai produse si servicii care sa indeplinesca cerintele de calitate, bazandu-se pe contributia tuturor angajatilor.

Suntem constienti ca factorul cel mai important al succesului il constituie oamenii competenti si motivati , care au la dispozitie resurse materiale si manageriale , care lucreaza intr-un mediu sanatos si sigur.

Operand intr-un mediu economic globalizat si puternic concurential , avand de satisfacut cerintele tot mai mari ale clientilor, credem ca cele mai bune rezultate economice sunt strans legate de responsabilitatea pe care o simtim fara de angajatii societatii, clienti, actionari, comunitatea locala, mediu inconjurator.

Pentru instaurarea celor mai bune practici de conducere in SC ROMOIL 2003 SRL BUZAU vom dezvolta si mentine un Sistem de Management al Responsabilitatii Sociale in conformitate cu Standardul International SA 8000. In acest context ne angajam sa:

 • respectam in totalitate cerintele standardului international SA 8000;
 • respectam legislatia nationala si internationala aplicabila in societatea noastra ca si cerintele documentelor internationale listate in Manualul Responsabilitatii Sociale precum si alte cerinte privind drepturile angajatilor;
 • intreprindem masuri active pentru imbunatatirea continua a Sistemului de Management al Responsbilitatii Sociale si implicit a conditiilor si relatiilor de munca si a calitatii produselor si serviciilor;
 • documentam,implementam, mentinem si comunicam intregului personal cat si partilor interesate politica privind Responsabilitatea Sociala.

Orice angajat al SC ROMOIL 2003 SRL BUZAU va fi sustinut , dupa nevoile societatii , pentru dezvoltare personala, instruire si i se vor acorda facilitatile necesare.

Reprezentantul Managementului pentru Responsabilitate Sociala numit de noi are sarcina de amonitoriza si a asigura implementarea corecta si eficace a Sistemului de Management al SC ROMOIL 2003 SRL BUZAU , in intregul sau.